Rope Robotics får ny Direktør

 

Efter 4 år som medgrundlægger og CEO for Rope Robotics har Hans Laurberg valgt at stoppe i Rope Robotics den 11. marts 2020.

”Rope Robotics er en fantastisk spændende virksomhed, og arbejdet har fyldt hele min vågne tid de sidste 4 år. Jeg har den sidste tid fået et ønske om, at der skal være plads til andre ting i mit liv, og da det samtidig passer med, at firmaet skal ind i en ny fase, har jeg valgt at stoppe som CEO”, fortæller Hans Laurberg.

Selskabet har siden sin start fokuseret på at udvikle en robotløsning til reparation af vingeforkanter, hvor det ikke længere nødvendiggør, at teknikere skal hænge i reb for at reparere vindmøllevinger.

Martin Huus Bjerge, der er den anden grundlægger af Rope Robotics, overtager posten som CEO med virkning fra den 27. februar 2020.

CONTACT US

Rope Robotics – Lokesvej 4
8230 Åbyhøj – Denmark

CVR: DK37592021

Phone: +45 53 660 900
Mail: info@roperobotics.com

General terms and conditions of sale